Reparatie

Twins Scooterservice staat bekend om zijn vakkundige en snelle reparaties. Ook hier helpt onze kennis en ervaring samen met de beste technologie in onze werkplaats. Na een nauwkeurige diagnose kunnen we de oorzaak van een storing doelgericht oplossen. Van de door ons gevoerde scooters is nagenoeg alles op voorraad en dus rijdt u in de meeste gevallen een dag later weer vrolijk rond.

Met name voor de tweetakt scooter bent u bij ons aan het beste adres. Waar andere scooterspeciaalzaken hier veelal afscheid van hebben genomen, ligt juist hier onze passie ! Totale revisie van losse motorblokken is een specialiteit waarmee wij ons onderscheiden van de rest. Bent u op zoek naar een 100% Twins resultaat ?   kom dan even langs in de winkel.

Stralen / glasparelen: Omdat wij vrolijk worden van een mooi resultaat hebben we geïnvesteerd in 2 straalcabines om ook de mogelijkheid te bieden om losse onderdelen te stralen. Of u nu zelf iets wilt gaan spuiten of een motorrevisie echt af wilt maken, wij kunnen het maken. Glasparelen is een corrosiewerende behandeling voor aluminium, uw blok ziet er weer als nieuw uit. Daarnaast kunnen we ook met aluminiumoxide stralen wat een optimale hechting voor lakwerk geeft.

Honen van cilinders, zie Nicasilrepair

Twins Scooterservice, sneller dan de beste, beter dan de snelste !